Uitvaart 

                          Van 22-7 t/m 11-8 ben ik niet bereikbaar i.v.m. vakantie                       


Maak een uitvaart tot een mooie en persoonlijke herinnering

uitvaart1

Foto’s Bob Strik

Afscheid nemen van een dierbare is vaak verdrietig en moeilijk.

Ik vind het mooi een begrafenis tot een warme herinnering te maken voor de achterblijvers door mooie muziek ten gehore te brengen.

U kunt kiezen voor muziek die speciaal bij uw dierbare past.

Ik zing veel liedjes in Limburgs dialect. Voor mensen die dialect spreken wordt op die manier de juiste toon gezet voor een zeer persoonlijk afscheid. Uiteraard zing ik ook liedjes in de Engelse, Duitse, Franse of Nederlandse taal.

Muziek raakt mensen direct in het hart. Juist op uitvaarten breng je als musicus die muziek ten gehore, die voor mensen het meest dierbaar is of een speciale betekenis heeft.

Het zingen op uitvaarten geeft mij een gelegenheid om mensen een mooie muzikale ervaring te geven en er een onvergetelijke herinnering van te maken.

Ik zing met live piano begeleiding.


Als u contact opneemt dan kan ik kijken of ik aan uw persoonlijke wensen kan voldoen.

U kunt me altijd bellen op  06-46550306Bij de repertoirelijst kunt u meer muziekvoorbeelden bekijken en beluisteren.

Liedjes die niet op de lijst voorkomen zal ik speciaal voor u voorbereiden. In de meeste gevallen kan ik zo aan uw persoonlijke wensen voldoen.

Indien gewenst kan ik tijdens katholieke uitvaartdiensten ook de kerkelijke gezangen ten gehore brengen. Tevens zou ik een mooie muzikale invulling kunnen geven bij een avondwake.Roermond weert maastricht sittard heerlen echt linne baexem susteren thorn maasbracht posterholt melick geleen Venlo venray horst heel beegden horn herten herkenbosch halen panningen helden  stein beek stein urmond wessem Caption tex


©  CW muziekproducties. KvK 60177721